آیت‌الله عبدخدایی درگذشت عراقچی: مسائل منطقه ایجاب می‌کند تا با ترکیه مشورت نزدیک داشته باشیم دستیار رهبری: دشمن آرزوهای واهی برای تقابل با موقعیت راهبردی ایران دارد دولت پیگیر وضعیت زنان بازداشت شده در اعتراضات واکنش قالیباف به اقدام سیاسی اروپا علیه سپاه تبعات تروریستی اعلام‌کردن سپاه مستقیماً متوجه اروپا است اسامی و مشخصات کلیه جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست

دیدار آملی‌ لاریجانی با وزیر ارتباطات بین المللی حزب کمونیست چین

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار با وزیر ارتباطات بین المللی حزب کمونیست چین گفت: چین ظرفیت رسانه‌ای خوبی دارد که در کنار تجارب موفق ایران در این زمینه می‌تواند خط پایان تسلط رسانه‌ای غرب در جهان امروزی باشد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۷ - ۱۶ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 07
کد خبر: ۲۱۷۳۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ لیو جن چائو، وزیر ارتباطات بین المللی حزب کمونیست چین با حضور در مجمع تشخیص مصلحت نظام با آیت‌الله صادق آملی لاریجانی دیدار و گفتگو کرد.

آملی‌لاریجانی دراین دیدار با اشاره به روابط دیرینه و استراتژیک دو کشور ایران و چین، گفت: پس از فروپاشی شوروی، آمریکا دنبال حاکم کردن نظمی جدید در جهان بود تا ارزش‌های آمریکایی را در جهان ترویج و بر کشورها تسلط یابد و امروز خوشبختانه نظمی در جهان در حال شکل‌گیری است که قدرت از دست آمریکا و غرب خارج و در حال انتقال قدرت به شرق هستیم.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران دارای موقعیتی استراتژیک در منطقه است و چین نیز دارای قدرتی اقتصادی و سیاسی می‌باشد که باید از این مزیت‌ها برای همکاری‌های بین المللی استفاده شود.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: حقوق بشر برای آمریکایی‌ها فقط یک لفاظی است و هیچ ارزش واقعی ندارد. آنها در طول سالیان متمادی ظلم‌های بسیاری بر کشورها و ملل مظلوم جهان روا داشته‌اند. جنگ 8 ساله ایران، حمله به افغانستان و عراق و حمایتی که از اسرائیل داشته و دارند، از جمله این ظلم‌هاست.

آملی‌لاریجانی به ضرورت تقابل با قدرت نرم آمریکا نیز اشاره کرد و گفت: آمریکایی‌ها هم در منطقه غرب آسیا و هم در منطقه چین دنبال افزایش تهدیدها و امنیتی کردن فضا برای حضور خودشان هستند و این ضرورت همکاری بین دو کشور ایران و چین را بیش از پیش یادآور می‌شود.

وی به مسائل و تحولات جهانی اشاره و با محکوم کردن جنایات جنگی رژیم صهیونیستی در غزه، افزود: با گسترش همکاری‌های بین المللی نباید اجازه داد اسرائیل به جنایات خود در غزه ادامه دهد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام به ضرورت نقش‌آفرینی بیشتر چین برای جلوگیری از رفتارهای ضد حقوق بشری در غزه اشاره کرد و اظهار داشت: نباید اجازه داد آمریکا و کشورهای غربی به اهداف سلطه‌طلبانه خود در منطقه برسند. لذا باید با گسترش همکاری بین المللی، هزینه‌های حمایت‌های آمریکا از رفتارهای ضد بشری اسرائیل را افزایش دهیم تا به توقف جنگ علیه ملت مظلوم فلسطین بینجامد.

آملی‌لاریجانی در ادامه به امپراتوری رسانه‌ای آمریکا و ضرورت تقابل با آن اشاره کرد و گفت: رسانه‌های آمریکایی و غربی تلاش کردند مسائل غزه را وارونه جلوه دهند و نسل‌کشی و قتل عام زنان و کودکان فلسطینی را حق دفاع اسرائیل از خود جلوه دهند.

وی گفت: چین ظرفیت رسانه‌ای خوبی دارد که در کنار تجارب موفق ایران در این زمینه می‌تواند خط پایان تسلط رسانه‌ای غرب در جهان امروزی باشد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه همکاری‌های ایران و چین تاکتیکی نبوده، بلکه کاملا استراتژیک است، گفت: اسناد همکاری‌های دو کشور باید اجرایی شود و در خصوص تسریع آنها تلاش بیشتری صورت پذیرد.

آملی‌لاریجانی با اشاره به تمدن‌های بزرگ ایران و چین و ظرفیت‌های دو کشور برای توسعه همکاری‌ها، گفت: ایران ظرفیت خوبی برای حضور و نقش‌آفرینی در برنامه‌های منطقه‌ای دارد.

وی با اشاره به تصویب و ابلاغ سیاست‌های کلی دریامحور، افزود: این سیاست‌ها زمینه خوبی برای حضور ایران در برنامه‌های توسعه منطقه‌ای و دریایی و همکاری‌های مشترک با چین می‌باشد. ایران امیدوار است چین زمینه نقش‌آفرینی بیشتر ایران در این برنامه‌های توسعه‌ای را فراهم سازد.

در ادامه این دیدار لیو جن چائو، وزیر ارتباطات بین المللی حزب کمونیست چین با ابراز خرسندی از سفر به ایران و دیدار با مقامات کشورمان، گفت: این سفر به‌منظور تعمیق همکاری‌ها و روابط دو کشور انجام گرفته است.

وی روابط دو کشور ایران و چین را تاریخی دانست و افزود: این روابط در چند سال اخیر با پیشرفت و توسعه خوبی دنبال شده و چین خواستار گسترش روابط سیاسی و اقتصادی با ایران بوده و این مهم در برنامه‌ها و سیاست‌های چین قرار گرفته دارد.

وزیر ارتباطات بین المللی حزب کمونیست چین با بیان اینکه ایران شریک خوب و دوست چین می‌باشد، اظهار داشت: روابط دو کشور با تشریک مساعی گسترش و توسعه می‌یابد.

وی از همکاری‌های دو کشور در عرصه بین المللی استقبال کرد و گفت: مواضع بین المللی ایران در عرصه‌های سیاسی مورد توجه و حمایت چین است.

لیو جن چائو در ادامه این دیدار با محکوم کردن سیاست‌های مداخله‌جویانه آمریکا، گفت: در سال‌های اخیر علی‌رغم کارشکنی‌های آمریکا همکاری‌های دو کشور پیشرفت‌های خوبی داشته است. چین بزرگترین شریک تجاری ایران است و در بسیاری از پروژه‌های عمرانی و صنعتی ایران حضور دارد و آمادگی گسترش آن را دارد.

وزیر ارتباطات بین المللی حزب کمونیست چین، به نقش مهم ایران در عرصه بین المللی و منطقه‌ای هم اشاره کرد و گفت: چین آمادگی لازم برای نقش‌آفرینی جهت توقف جنگ غزه را دارد و باید تلاش شود از بروز فاجعه انسانی بیشتر در غزه جلوگیری شود تا با حمایت از مردم غزه، زمینه بازگشت آنها به سرزمین‌شان و زندگی در آرامش آنان فراهم شود که کشور چین در این خصوص همواره در کنار کشورهای اسلامی و منطقه خواهد بود./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر